By The Grape ‘Beste Wijnwinkel 2014’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

By The Grape

De vestiging in het Gelderse Velp van franchise formule  By the Grape is zondag 27 oktober jl. uitgeroepen tot Beste Wijnwinkel van Nederland 2014. De verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad Perswijn.

Er werden tien kandidaten voor de titel ‘Beste Wijnwinkel’ geselecteerd door het publiek. Vervolgens ging de vakjury, bestaande uit Ronald de Groot (hoofdredacteur Perswijn), Harold Hamersma (wijnschrijver en publicist), Ellen Dekkers (wijnschrijfster, vinoloog en docent aan de wijnacademie), Erik Hemmes (retailspecialist en category management consultant) en Guido Quaden (Sauter Wijnen Maastricht, winnaar 2013)  een definitief oordeel vellen over de top-10 en kwam uiteindelijk met By the Grape als winnaar. “Dit is het nieuwe wijnwinkelen. Een totaalbeleving waarin alle facetten van het winkelen op elkaar aansluiten. Zeer klantvriendelijk. En, offline meets online. De jury ziet dat er hard wordt gewerkt om alle puntjes op de ‘i’ te krijgen en te houden.”

By The Grape reageert enthousiast: “Ontzettend blij en trots zijn we en ontzettend dankbaar voor jullie stemmen op ons! We bestaan nog maar twee jaar en dan nu al deze titel winnen, ongelooflijk!”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website