Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Cafetaria Benny’s Place is nu Foodmaster

Cafetaria Benny’s Place vierde onlangs haar tienjarig bestaan. Ondernemer ShanHua Zheng vond dit een mooie reden om de zaak eens grondig te verbouwen. Zijn oog viel op de franchiseformule Foodmaster. En zo geschiedde: Cafetaria Benny’s Place werd grondig verbouwd, het interieur werd vernieuwd en de zaak heet vanaf nu “Foodmaster Benny’s Place”.

Voordelen Foodmaster

“Verder verandert er niet veel voor de gast, behalve dat alles natuurlijk nog beter en lekkerder wordt”, aldus ondernemer Zheng. De ondernemer besloot te verbouwen om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarom werd vrijwel alles in de vestiging vernieuwd en het resultaat is prachtig. Wanneer je Foodmaster Benny’s Place binnenkomt, is de sfeer van de moderne, maar sfeervolle cafetaria duidelijk: tijdloos en gezellig. Ook om even plaats te nemen en ter plekke jouw maaltijd op te eten.

Foodmaster Benny’s Place heeft ook een groot terras waar zomers veel gebruik van wordt gemaakt. “Mensen gaan zitten om te genieten van een lekkere lunch of snack, of ze nemen de tijd om hun ijsje op te eten in het zonnetje”, vertelt Zheng over het terras. “Doordat wij aan twee kanten van onze cafetaria terras hebben, is altijd wel een plekje in de zon te vinden.”

×