Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Campermakelaar.nl als erkend leerbedrijf

Nadat Campermakelaar.nl vorige week een nieuwe makelaar heeft verwelkomd, start per deze week ook een stagiair binnen het bedrijf. Rick van Mortel is een 2e jaars student aan de opleiding Junior Accountmanagement.

Naast ondernemers werkt Campermakelaar.nl ook met studenten omdat het bedrijf graag investeert in de toekomst van de jeugd. Campermakelaar.nl geeft de jeugd een kans om zich te ontwikkelen op het gebied van sales en marketing. Studenten krijgen de kans om alles wat zij tot op heden hebben geleerd op school, daadwerkelijk binnen de praktijk toe te passen. “Rick heeft er erg veel zin in om bij ons aan de slag te gaan. Daarnaast zijn wij erg blij Rick in ons team op te mogen nemen”. Aldus eigenaar Rob van Loosbroek.

De zelfstandig ondernemers die zich aansluiten bij Campermakelaar.nl krijgen ook een kans om een steentje bij te dragen aan de toekomst van de jeugd. Momenteel is alleen het hoofdkantoor van Campermakelaar.nl, gevestigd in Helmond, een erkend leerbedrijf. Hier zijn vanzelfsprekend de nodige regels en richtlijnen aan verbonden. Mocht je als zelfstandig ondernemer ook te boeken willen staan als erkend leerbedrijf dan het je voor je eigen regio ook een erkenning nodig.

Campermakelaar.nl heeft 14 beschikbare regio’s binnen Nederland. Het gros hiervan is al gevuld met de huidige aangesloten zelfstandige ondernemers. Er is een kleine ambitie om uit te breiden over de grenzen, richting België, echter heeft Nederland de prioriteit. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de heer Van Loosbroek, of kijk op de presentatiepagina.

×