Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Campermakelaar.nl sluit samenwerking met nieuwe ondernemer

Sinds 10 april is Ad Broos aangesloten als campermakelaar bij Campermakelaar.nl. Het makelaarsvak is Ad niet vreemd. De afgelopen periode heeft hij bewust de keuze gemaakt zich aan te sluiten bij deze organisatie. “Campermakelaar.nl is een jonge organisatie met enthousiaste makelaars die hun sporen verdiend hebben binnen de camperbranche”, aldus Ad Broos.

“Het is een mooi vooruitzicht om bij een professionele organisatie zoals Campermakelaar.nl je passie voor het makelaarsvak verder te laten groeien. Gewaarborgd zelfstandig ondernemerschap in combinatie met je lidmaatschap van de Coöperatieve Vereniging Campermakelaar.nl zorgen ervoor dat je mee kunt bouwen aan de  organisatie en de transparante visie van Campermakelaar.nl. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak de groei van Campermakelaar.nl zal waarmaken.”

Ad zal de bemiddeling gaan doen voor de regio Noord-Holland Noord.

Over Campermakelaar.nl

Campermakelaar.nl biedt een volledig productenpakket onder één dak en werkt nauw samen met gerenommeerde partijen voor bijvoorbeeld: garantie, inruil, financiering, lease, en veilingen. Dit inmiddels met landelijke dekking. Door de organisatie en werkwijze is Campermakelaar.nl in staat de klant volledig te ontzorgen binnen het traject van verkoop tot aankoop.

 

×