Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Car-Cleaners.nl gaat verder als franchiseformule

Car-Cleaners.nl is door de jaren heen uitgegroeid tot een gekwalificeerd autopoetsbedrijf. De formule is een gevestigde naam in de branche. Om aan de vraag uit de markt te voldoen, gaat het bedrijf verder als franchiseformule.
Verder als franchiseformule

Car-Cleaners.nl is sinds 2010 actief in de branche ‘autoschoonmaak op locatie’.  De formule heeft al meer dan 6.000 klanten en partners waaronder Athlon, Snappcar en Rabobank. Om aan de toenemende vraag uit de markt te voldoen, hebben zij hun bedrijfsvorm veranderd in een franchiseformule.

Car-Cleaners.nl is op zoek naar enthousiaste ondernemers, die een voorliefde hebben voor het vak autopoetsen. Uiteindelijk is het doel om in elke grote stad meerdere bussen te hebben zodat Car-Cleaners.nl de klanten op landelijk niveau nog beter kan bedienen. Je werkt als franchisenemer vanuit een omgebouwde servicebus. Ook krijg je uitgebreide begeleiding en ondersteuning vanuit de franchisegever. Zo krijg je o.a. hulp bij marketing en automatisering en ondersteuning op het gebied van financiën.

Over Car-Cleaners.nl

De autopoetsers van Car-Cleaners.nl helpen mensen op een duurzame manier aan een schone auto. Hierbij ligt de focus op de prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Bij Car-Cleaners.nl is het schoonmaken van auto’s een passie. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis binnen het bedrijf.

×