Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Carola Doornbos nieuwe eigenaar fit20 Hilversum

Fit worden in slechts 20 minuten per week. Veel mensen doen dat alweer 9 jaar bij fit20 Hilversum. Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer. De fit20 studio aan de Marathon 11 heeft per begin juli een nieuwe eigenaar, Carola Doornbos.

fit20 Hilversum

fit20 Hilversum staat vanaf begin juli onder leiding van studio-eigenaar Carola Doornbos die uitkijkt naar de volgende stap in haar ondernemersavontuur. “Ik ben erg blij met de overname van fit20 Hilversum, die onder leiding van Jan Koetsier naar een mooie grote studio is uitgebouwd. Ook ben ik trots dat ik dit binnen twee jaar, na de start van mijn eerste vestiging, al kan realiseren.” Doornbos was al geruime tijd enthousiast klant van fit20 toen zij het besluit nam een eigen studio te gaan starten. In september 2021 opende zij als franchiseondernemer fit20 Hilversum Media Park. En nu is zij de nieuwe trotse eigenaar van haar tweede studio; fit20 Hilversum. Samen met de collega’s van beide studio’s gaat zij verder bouwen aan een fit Hilversum!

Directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is blij met de ontwikkeling in Hilversum. ‘Het enthousiasme van Carola Doornbos is belangrijk. Het zal meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Hilversum en omgeving dat het stokje van fit20 Hilversum zo deskundig wordt overgedragen. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed. Dat illustreert het verhaal van Carola ook weer.’

Het concept van fit20

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De intensieve vorm van trainen duurt slechts 20 minuten. Het geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. Beoefenaars kunnen hun trainingsresultaten bovendien op hun eigen mobiel volgen.

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training heeft zich inmiddels ook bewezen in een zeer groot wetenschappelijk onderzoek. De conclusie daarvan is eenduidend. Bij iedereen ongeacht leeftijd en uitgangsniveau neemt de spierkracht tussen de 30 en 50% toe. Dat heeft een sterk positief effect op je fitheid en je gezondheid.’’

 

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×