Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Carrière Uitzendbureau opent twee nieuwe vestigingen in de eerste maand van 2021

Carrière Uitzendbureau is in de eerste maand van het nieuwe jaar twee vestigingen rijker. De franchiseorganisatie breidt met locaties in Lelystad en Tilburg haar vestigingennetwerk nog verder uit. Daar blijft het volgens de ambitieuze organisatie niet bij, zo verzekert zij.
Van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap

Beide Carrière vestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers, respectievelijk Patrick Mulders (Lelystad) en Udo Heesen (Tilburg-Noord). Beide heren zijn geen vreemden binnen de organisatie en uitzendbranche, zij deden ervaring op in loondienst binnen de formule. Inmiddels zijn zij toe aan de volgende stap: een eigen Carrière uitzendbureau. Een groeipad dat commercieel directeur en mede-eigenaar Hurriyet Bagcan stimuleert. “Carrière onderscheidt zich door ondernemerschap en passie, kernwaarden die Patrick en Udo op het lijf geschreven zijn. Ik ben ervan overtuigd dat beide heren een mooie toekomst tegemoet gaan in Lelystad en Tilburg”, aldus Bagcan.

Veelbelovende groeiambitie

De organisatie schuift haar ambitie niet onder stoelen of tafels. Hurriyet Bagcan; “Het is ons doel dit jaar nog tien nieuwe geschikte franchisenemers aan ons te binden. Franchisenemers die passen binnen onze organisatie en onze strenge selectiecriteria doorstaan”. Over de manier waarop Carrière haar doelen gaat verwezenlijken is Bagcan vastberaden. Op dit moment is de organisatie in gesprek met een aantal potentiële kandidaten. Daarnaast start zij per februari met een campagne gericht op het bereiken en stimuleren van nieuwe franchisenemers.

Over Carrière Uitzendbureau

Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bemiddelen in uitvoerende functies binnen de logistiek, productie en techniek. De franchise organisatie bestaat uit franchisevestigingen, non-franchise vestigingen en inhouse vestigingen. Carrière heeft een vestigingennetwerk van 37 vestigingen verspreid over Nederland met een hoofdkantoor gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

×