CEO DA Johan Boeijenga te gast bij Jort Kelder

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jort Kelder
Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Jort Kelder zal als discussieleider acte de présence geven. Jort Kelder is bekend geworden als uitgever van Quote en is sinds 2006 vaste tafelheer en gast bij De Wereld Draait Door.

Johan Boeijenga is één van de vier gasten. “Wij zijn erg blij met de komst van Johan Boeijenga. Hij geeft leiding aan één van de grootste franchiseformules van het land”, aldus organisator Tom Barten. “Als iemand veel kan vertellen over veranderingen in de retail is het de heer Boeijenga wel.”
Johan Boeijenga DA
Johan Boeijenga (1963) was tot 2009 directielid van Albert Heijn. In 2009 maakte hij de overstap naar Jumbo om daar de integratie met Super de Boer vorm te geven. Sinds 2011 geeft Boeijenga als CEO leiding aan DA met onder meer 400 ondernemers.

Ander onderdeel van het congres zijn de ronde tafelgesprekken: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

  ABN AMRO 
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 3 juli 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise