Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

CEO Domino’s Pizza spreekt op De Nationale Franchise Beurs

Misja Vroom, CEO Benelux van Domino’s Pizza, verzorgt op vrijdag 6 oktober a.s. een presentatie tijdens De Nationale Franchise Beurs.

Het verhaal van Misja gaat over kansen. Kansen om mee te groeien met en binnen het bedrijf. Dat Domino’s kansen biedt, weet hij uit eigen ervaring. Inmiddels is Misja bijna 30 jaar werkzaam bij Domino’s. In 1994 begon hij in de vestiging Tilburg als filiaalleider en was zelf ook 12 jaar franchisenemer. Nu is hij eindverantwoordelijk voor de Benelux waar de pizzaketen ruim 450 vestigingen telt. “Veel van onze franchise partners zijn begonnen als bezorger en in de directie zitten maar liefst 4 voormalige franchisenemers. Dat alleen al laat  zien dat als je gedreven en gepassioneerd bent, je bij ons alle kans krijgt om door te groeien.” Domino’s telt in Nederland ruim 360 vestigingen waarvan er circa 330 in handen zijn van franchise partners. Vroom: “We groeien al sinds jaren jaar-op-jaar met dubbele cijfers. Ik ben ervan overtuigd dat deze groei  voorlopig zal aanhouden. Er is dan ook nog zeker ruimte voor op zijn minst honderd vestigingen extra”.

Domino’s Pizza werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse ondernemer Tom Monaghan en telt inmiddels ruim 15.000 vestigingen in 89 landen. Het bedrijf kwam in 1989 naar Nederland.

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober a.s. bij Hotel Van der Valk Schiphol. Entree en parkeren zijn gratis voor kandidaat ondernemers. Op de beurs kunnen kandidaat ondernemers direct in gesprek met bijna 80 formules die hard op zoek zijn naar ondernemers. Daarnaast zijn er gehele dag door seminars en andere evenementen.

Ook interesse om ondernemer te worden? Vraag dan nu een gratis entreekaart aan.

Ontvang gratis meer informatie over Domino’s Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Domino’s Pizza

×