Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

CEO HEMA Tjeerd Jegen ‘in College Tour’ tijdens franchisecongres

Tijdens Het Nationale Franchise Congres van 3 oktober aanstaande gaat dagvoorzitter Marijke Roskam in gesprek met Tjeerd Jegen, CEO van HEMA. Roskam is terugkerend dagvoorzitter van het Congres, in 2017 was zij ook al dagvoorzitter.

Tevens zal Roskam in een College Tourachtige opzet in gesprek gaan met Jegen over HEMA. Het concern heeft een roerige periode gehad. Zowel voor als na de overname door Marcel Boekhoorn. Hoe hebben ze deze tijd intern beleefd bij HEMA? Op basis waarvan zijn er bepaalde keuzes gemaakt? Zit HEMA nu op een ‘winnende’ koers? Roskam, maar ook het publiek, zal Jegen het hemd van het lijf vragen.

Roskam is begenadigd dagvoorzitter en oud-presentatrice bij BNR Nieuwsradio. Ze zorgt voor scherpte, energie en humor op congressen en events. Coacht professionals die een heldere boodschap willen neerzetten. Leidt sessies, schrijft en interviewt. Andere spreker is Michiel Muller, oprichter en CEO van Picnic. Hiervoor heeft serieondernemer Muller markten opengebroken met Tango, Fashionista en Route Mobiel.

[box]Werkzaam bij een franchiseformule en wilt u aanwezig zijn? Schrijf u dan hier in voor Het Nationale Franchise Congres 2019.[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

×