CEO Profile International stapt op

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

CEO van Profile International, Anthonie Zoomers, heeft kenbaar gemaakt bij franchiseformule Profile Car & Tyreservice op te stappen. Zoomers werd twee jaar geleden aangesteld tot ad-interim om alles op orde te stellen binnen de onderneming.

Als ad-interim zette Zoomers de gestarte reorganisatie van zijn voorganger Patrick Ledegang voort. De naam van het moederbedrijf werd vervangen van The Alwaysbemobile Company in Profile International en werden er 15 mensen ontslagen. Ook de naamswijziging die Ledegang doorvoerde van Profile Tyrecenter in Profile Carcenter werd door Zoomers veranderd in Profile Car & Tyreservice.

Franchisenemers zijn dubbel over het vertrek van Zoomers dit bleek uit een rondvraag van Automotive. Onder het beleid van Zoomers zou de franchisefee verhoogd zijn, de bonusstructuur aangepast en werd er te veel druk uitgeoefend vanuit het hoofdkantoor om naast bandenservice ook auto-onderhoud te gaan doen. De Profile-vestigingen die op personenauto’s gericht zijn waren blij met de nieuwe koers van Zoomers. Er kwam meer aandacht voor onderhoud en minder voor de afnemende vraag naar bandenservice.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.