Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

CEO van Blokker Holding B.V. legt functies neer

Directievoorzitter Casper Meijer legt vanaf 30 juni a.s. zijn functie neer bij Blokker B.V. Ook stopt hij als voorzitter van de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. Hij zal zijn loopbaan ergens anders vervolgen. Vorig jaar mei koos het concern ervoor grote veranderingen door te voeren door alle deelnemingen te verkopen behalve de Blokker.

De volledige focus op de Blokker zorgde voor een positieve ontwikkeling ten aanzien van de cijfers ten aanzien van onder andere bezoekersaantallen en klantwaardering. De aandeelhouders en Raad van commissarissen staan nog steeds achter de eerder gedane strategiewijziging. Dit zal verder worden uitgerold door het Blokker/directieteam. De reden van het vertrek van Meijer zijn uiteenlopende verwachtingen tussen de aandeelhouders, de Raad van Commissarissen en hemzelf over de veranderingssnelheid en de onderliggende resultaten.

De taken van de heer Meijer zullen vanaf 1 juli definitief overgenomen worden door de heer M.J.M. Witteveen, momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen. Tot die tijd zal de heer Meijer actief blijven voor Blokker Holding en zorgdragen voor de overdracht van zijn werkzaamheden.

×