Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

CEO’s Bagels & Beans, DA en Carrière Uitzendbureau sprekers op Franchise Congres 2021

Lizan van der Pol (CEO Bagels & Beans), Ruud van Munster (CEO DA Drogisterijen) en Marcel Slaghekke (CEO Carrière Uitzendbureau & HappyNurse) spreken alle drie op het Het Nationale Franchise Congres van donderdagmiddag 14 oktober aanstaande.

‘Wij zijn hier erg blij mee, dit zijn grote namen uit de franchisewereld met ieder een ijzersterk verhaal’, aldus organisator Tim Hazekamp van De Nationale Franchise Gids. “Alle drie sprekers gaan vertellen hoe zij leidinggeven binnen hun respectievelijke formules en hoe zij de lockdowns en de coronapandemie hebben overleefd, en nog steeds aan het overleven zijn. Welke aanpassingen hebben ze moeten doen in de formule? Waarom hebben ze hiervoor gekozen? Welke impact had het? Al deze vragen worden vanuit de verschillende invalshoeken en branches beantwoord.”

Dagvoorzitter is Meike De Jong van RTL-nieuws. Daarnaast zal De Jong nog de verdieping opzoeken met Marcel Slaghekke in een apart seminar, een ‘College Tour’ met Marcel Slaghekke. In dit verdiepende interview zal De Jong Slaghekke het hemd van het lijf vragen. Er is voldoende ruimte voor het publiek om in gesprek te gaan met Slaghekke en met andere aanwezigen. Deelnemers kunnen hun eigen individuele dagprogramma samenstellen waarbij keuze is uit zeven onderdelen.

Het congres wordt op 14 oktober a.s. gehouden op het hoofdkantoor van ABN AMRO op de bruisende Zuidas in Amsterdam. Bent u werkzaam bij een franchiseformule en wilt u er ook bij zijn?

[box]Schrijf u dan hier in voor Het Nationale Franchise Congres 2021.[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

×