Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

CFO Abercrombie & Fitch wordt COO

Jonathan Ramsden is aangesteld tot de nieuwe Chief Operating Officer van Abercrombie & Fitch. Een week eerder werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse moderetailer de rol van voorzitter Mike Jeffries heeft ingedamd.

De controversiële Jeffries zal nu als CEO en directeur doorgaan. De nieuwe non-executive chairman is Arthur Martinez, deze krijgt ook de nieuwe functie als bestuurslid. Daarnaast komen er nog eens twee onafhankelijke bestuursleden bij.

Ramsden gaat in zijn nieuwe functie Jeffries ondersteunen bij de uitvoering van de lange termijnplannen van het bedrijf. In een verklaring laat de topman weten ‘ernaar uit te kijken om de potentie A&F te vervullen en de waarde van de aandelen te maximaliseren’.

Jeffries laat weten ervan overtuigd te zijn dat de herstructurering en de aanstelling van Ramsden tot COO zal leiden tot hernieuwde groei en succes in de toekomst. In 2008 verbond Ramsden zich aan A&F. Daarvoor werkte hij als CFO voor TBWA Worldwide, een internationaal reclame- en marketingbureau.