Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Charlotte Oude Reimer: “Kwalitatieve groei is een must in franchise”

31 oktober 2023

“Net als alle ondernemers streven ook franchisegevers naar groei. Achteraf hoor ik vaak dat een groei veel meer impact had dan gedacht. We gaan het erover hebben in mijn workshop tijdens Het Nationale Franchise Congres van 9 november a.s.” vertelt Charlotte Oude Reimer, directeur van de Nederlandse Franchise Vereniging (hierna: NFV).

“Een franchiseformule is allesbehalve statisch; elke fase van de formule vraagt weer om iets anders. En ook de markt is voortdurend in beweging. Om effectief met groei om te gaan, is zelfreflectie essentieel voor franchisegevers. Wat zijn je kernwaarden? Wat zijn je ambities? Waarin blink je uit en waar liggen verbeterpunten? In een goed functionerende franchiseformule ligt de focus continu op kwaliteit. De primaire verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de franchisegever. Als het goed is wordt deze daarin ook gevoed door de franchisenemers”.

Met een professionele loopbaan van zeventien jaar in de franchisebranche, beschikt Charlotte over een solide achtergrond die haar waardevolle inzichten heeft gebracht. Met haar huidige rol als directeur van de NFV en haar eerdere ervaring als communicatiemanager binnen de NFV en als marketingmanager bij diverse franchiseorganisaties, begrijpt ze welke uitdagingen groei met zich meebrengt.

Het Nationale Franchise Congres is jaarlijks de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Het is voor franchisegevers dé kans om te netwerken met meer dan 120 collega-franchisegevers. In een plenaire sessie worden de huidige uitdagingen en lopende zaken in franchise besproken. De helft van het congres bestaat uit een individueel programma waarbij er gekozen kan worden uit diverse seminars en workshops.

Deelname is alleen mogelijk voor franchisegevers. Ook deelnemen? Inschrijven kan via Het nationalefranchisecongres.nl

×