Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Chicago Roast House komt naar Nederland

Chicago Roast House
Chicago Roast House is een succesvolle Deense delivery & take-out formule. Haar belangrijkste product is ‘Roast’. Dit is vlees van het beste deel van het rund, gekruid en bereid op een manier die het product haar specifieke smaak geeft. Chicago Roast House is een van origine Deense formule die opvalt door haar hoge omzetten, strakke operatie en efficiënte bedrijfsvoering. De eerste internationale uitbreiding is gerealiseerd in Noorwegen en de volgende stap is uitbreiding naar Duitsland en Nederland.

“Wij verwachten dat het product zal aanslaan en omdat loonkosten en BTW in Denemarken hoog zijn verwachten wij in Nederland te kunnen profiteren van lagere prijzen en de efficiëntie van de bedrijfsvoering”, aldus Leif Rousing, oprichter en directeur van Chicago Roast House.

Chicago Roast House voert naast ‘Roast’ Spareribs, Baked Potatoes en salads. Paul van Wageningen, partner bij Franchise Match laat weten, “De Master franchisenemer zal worden geholpen met het opzetten en exploiteren van zijn onderneming. Alle systemen zijn voorhanden. Commercieel en operationeel bewijst de formule zich en de directe bemoeienis van de franchisegever maakt dat er sprake zal zijn van een goede start.” Naast het vinden van een Master zal Franchise Match ook inzetbaar zijn om te helpen bij de ontwikkeling van het businessplan en de financiering. De plannen van Chicago Roast House voorzien in minimaal 25 vestigingen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Franchise Match.