ChipsAway zoekt gedreven ondernemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

ChipsAway is een franchiseformule gespecialiseerd in het herstellen van lichte lakschade aan auto’s. Het wegwerken van krassen en beschadigingen kan normaal gesproken veel tijd vergen. ChipsAway herstelt enkel de daadwerkelijke schade, hierdoor blijft de omringende fabriekslak in originele staat. Hierin heeft het in 1996 opgerichte bedrijf inmiddels al de nodige ervaring.

Om deze diensten door het hele land aan te kunnen bieden is de formule opzoek naar enthousiaste ondernemers. De van oorsprong Amerikaanse formule is inmiddels uitgegroeid tot het grootste landelijke netwerk van specialisten. Deze specialisten krijgen de nodige ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Den Haag.

Nieuwe franchisenemers krijgen een interne opleiding in het hoofdkantoor en worden vanaf het begin begeleid. De ondernemers zullen niet voor verrassingen komen te staan, de investering is namelijk relatief laag. Bovendien zal de formule begeleiding bieden bij het aantrekken van klanten, hierdoor ontstaan er vrijwel direct inkomsten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website