Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Chiqueolatte neemt 2 Coffeelicious vestigingen over

Chiqueolatte neemt twee vestigingen over van Coffeelicious. De vestigingen die worden overgenomen liggen in Breda en Den Haag. Eelco van de Glind, directeur Chiqueolatte, geeft aan hoopvol te zijn over de toekomst van het concept.
Over de pandemie heen kijken

“Wij als Chiqueolatte kijken over de pandemie heen en willen graag binnen Nederland gaan uitbreiden. Nadat we het voormalig pand van Coffeelicious Rotterdam hadden aangehuurd kwamen we in contact met Fiona Stoger van Coffeelicious. Zij gaf aan dat ze aan het overwegen waren om ook andere vestigingen af te stoten en daarna is het snel gegaan”, aldus Eelco.

Het Chiqueolatte concept is sinds een aantal jaar actief en heeft de ambitie om zowel nationaal als internationaal verder te groeien. Chiqueolatte is een combinatie van een lunchroom, restaurant en espressobar. Chiqueolatte draagt, waar mogelijk, bij aan een duurzame productieketen. Zo wil de Chiqueolatte de koffie tegen een eerlijke prijs kopen en steunt het vrouwelijke koffieboerinnen in Rwanda.

Verdere uitbreiding

Eelco vertelt over de verdere uitbreidingsplannen. “De aankomende tijd zullen we gaan gebruiken om ook de vestigingen in Breda en Den Haag om te gaan zetten naar het Chiqueolatte concept en hopelijk kunnen we medio augustus dit jaar gasten gaan verwelkomen in deze locaties. Ondertussen zijn we nog actief opzoek naar nieuwe geschikte locaties in Nederland en hopen nog dit jaar meer vestigingen te mogen aankondigen. Met deze overname komt de teller op 5 Chiqueolatte locaties in Nederland.”

Naast de vestigingen in Nederland heeft Chiqueolatte ook vestigingen in Chicago en Luxemburg. Van de Glind: “Ook hier mag ik binnenkort een nieuw land aan toevoegen en zullen we ook dit jaar nog nieuwe vestigingen gaan openen in Amerika”

×