Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Chocolate Company vindt investeerder

Franchiseformule Chocolate Company heeft deze maand 25 procent van de aandelen verkocht aan de Limburgse industiebank LIOF. De investering is bedoeld voor het verbeteren van de automatisering en om het werkkapitaal uit te breiden. Hoeveel geld LIOF heeft betaald voor de aandelen, is niet bekend gemaakt.

De chocoladeformule ging eind vorig jaar van start met een crowdfundingsactie. Hiermee hoopten ze minimaal € 500.000 mee op te kunnen halen. De actie werd begin dit jaar stil gezet. Nu de deal met LIOF rond is, krijgen de mensen die via de crowdfundingsactie geld hebben gestoken in de formule hun geld terug.

Chocolate Company produceert zijn chocolade zelf. De chocoladeformule wil over vier jaar wereldwijd actief zijn met 70 tot 90 vestigingen. Dat liet eigenaar Alexander de Ronde Bresser eerder al weten. Op dit moment telt de franchiseformule acht vestigingen in Nederland en twee in Duitsland. Ook werd er een contract getekend met een masterfranchisenemer die de formule in Singapore op de markt gaat zetten.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen van deze formule? Vraag dan hier geheel vrijblijvend informatie aan.