Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coding Giants versterkt positie in internationale markt

De Poolse formule Coding Giants is de afgelopen jaren flink gegroeid en is de meest bekende codeerschool voor kinderen en tieners op de Poolse markt geworden. Nu is het tijd om zich te richten op een snelle internationale ontwikkeling.

Coding Giants is een in Polen opgerichte internationale programmeerschool die cursussen aanbiedt voor kinderen en tieners van 7 tot 19 jaar. “Ons programma combineert interactieve lessen en live groepslessen, waarbij trainers studenten instrueren over coderen in bekende talen. Naast de online cursussen is Goding Giants actief in meer dan 12 landen, op meer dan 120 locaties.

Een breed scala aan cursussen

Door de vraag zijn er meer dan 77 cursussen en meer dan 500 lesplannen opgesteld voor de behoeften van de studenten. Coding Giants biedt cursussen aan voor zowel studenten die hun eerste stappen zetten in de wereld van het programmeren als voor degenen die meer ervaren zijn. De lessen maken gebruik van omgevingen als Minecraft Education Edition, Roblox en Unity. Coding Giants heeft ongeveer 600 gekwalificeerde opleiders in dienst. Tegen het einde van het jaar wil het bedrijf groeien tot ongeveer 1.000 trainers.

uitbreiding in het buitenland

Coding Giants is bezig met een uitbreiding in het buitenland in twee bedrijfsmodellen: uitbreiding van franchises in 12 landen waaronder Kroatië, Bulgarije, Mexico, Australië, VAE, enz. en uitbreiding van de eigen activiteiten in Spanje en Chili met het Verenigd Koninkrijk en Duitsland als volgende landen.

Doelstellingen

Hoewel het bedrijf aanzienlijk is gegroeid (17 miljoen zloty omzet in 2022), hebben de oprichters besloten een financierder te zoeken, die een dynamische schaalvergroting op buitenlandse markten mogelijk maakt. Het doel is de Spaanse en Latijns-Amerikaanse markt uit te breiden en de Britse en Duitse markt te betreden. De financiering zal ook worden besteed aan de ontwikkeling van het eigen LMS-systeem met innovatieve gamification- en AI-modules ter ondersteuning van het onderwijs.

Het bedrijf heeft onlangs een overeenkomst gesloten met twee fondsen voor een financiering van 3,5 miljoen euro. De fondsen die in Coding Giants investeren, hebben al bestaande onderwijsstartups in hun portefeuille. De hoofdinvesteerder is het Hongaarse Portfolion, dat eerder investeerde in onder meer Novakid, CodeCool en SDA. Het fonds heeft een beheerd vermogen van 400 miljoen euro en wordt gesteund door OTP Group, de grootste bankgroep in de MOE-regio. De tweede investeerder is Nunatak Capital, gespecialiseerd in Data Science en AI. Eerder verstrekte de firma financiering aan startups als LiveKid en Mindgram.

Het hoofddoel van Coding Giants is om ’s werelds grootste codeerschool voor kinderen en tieners te worden, een Pools ETech-bedrijf dat op elk continent betrokken is bij digitaal onderwijs. Coding Giants wil haar kennis en ervaring delen met kinderen, vooral op jonge leeftijd, om hen de grote mogelijkheden van leren coderen te laten zien en hoe belangrijk het is om goed te functioneren in de digitale wereld.

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Coding Giants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Coding Giants

×