Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coffee Fellows binnenkort in tankstations te vinden

Binnenkort is Coffee Fellows ook te vinden in tankstations. Bianca van Es, CEO Achilles Brandstoffen en Chiel Beckmann en Karel van Lange hebben een overeenkomst getekend voor samenwerking. Chiel en Karel zijn directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland. De overeenkomst is getekend op 26 maart jl.

Binnenkort zal als eerste de shop van het tankstation AVIA De Korte Duinen in Soest worden omgebouwd. Hier komt een Coffee Fellows formule. De shops worden volledig omgebouwd. Ook wordt er een Barista Box geplaatst. Dit is een nieuw shop-in-shop concept dat is ontwikkeld door Coffee Fellows.

Uitbreiding

Het concept is de afgelopen tijd aangepast zodat het goed aansluit op de Nederlandse markt. Dit gebeurde op basis van ervaringen die zijn opgelopen bij de zeven bestaande vestigingen. Het bedrijf geeft aan nu klaar te zijn voor de volgende stap, namelijk franchise.

Local Hero-strategie

AMB beschikt over een landelijk tankstation netwerk van ongeveer veertig locaties. Ook is ABM één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie in Nederland. ABM heeft een andere rol op het oog voor de shop. Het uitgangspunt hiervoor is de Local Hero-strategie van ABM: Lokale binding en persoonlijke service aan de klant. ABM maakt deel uit van een aanbieder van mobiliteitsdiensten Spuigroep, dat ook moederbedrijf is van Europcar Autoverhuur, Multilease, Motorhuis en Boedelbak.

München

Coffee Fellows is in 1999 opgericht door Kathrin en Stefan Tewes in München. Onderhand heeft de formule ruim 230 shops en is het marktleider in Duitsland. Coffee Fellows is naast Duitsland ook actief in negen landen waaronder Oostenrijk, Hongarije en Zwitserland.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Coffee Fellows![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×