Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coffee Fellows start samenwerking met Lekkerland

Franchiseformule Coffee Fellows heeft de ambitie om op den duur flink te groeien binnen Nederland. Echter doen zij dit niet alleen en is de formule een samenwerking aangegaan met partner Lekkerland. Hiermee kunnen de partners elkaar versterken en gezamenlijk opschalen.

Coffee Fellows heeft momenteel vijf vestigingen in Nederland, daarnaast zitten er een aantal nieuwe vestigingen aan te komen. Onder andere Apeldoorn staat op de planning, waar Coffee Fellows eind dit jaar haar eerste vestiging zal openen. Waar de vestiging precies geopend wordt blijft nog even geheim. “De vestiging zal een shop-aan-shop constructie worden met een andere formule. Wij geloven er sterk in dat formules elkaar op deze manier kunnen versterken”. Aldus Chiel Beckmann van Coffee Fellows.

Omdat Coffee Fellows als franchise formule het haar (nieuwe) ondernemers zo makkelijk mogelijk wil maken, werd de jacht op een samenwerkingspartij geopend. Echter was de keuze snel gemaakt nadat Lekkerland het voortouw nam omtrent een samenwerking in Nederland. Coffee Fellows en Lekkerland zijn in Duitsland, waar Coffee Fellows haar oorsprong vindt, al jaren op grote schaal partners. Lekkerland was tevens ook al leverancier bij Coffee Fellows in Nederland voor de frisdranken.

Onlangs hebben de franchisegevers van Coffee Fellows, Chiel Beckmann en Karel van Lange definitief besloten om voor het volledige assortiment een samenwerking met Lekkerland Nederland aan te gaan. “Waarom de keuze op Lekkerland is gevallen? Naast een groothandel is Lekkerland ook distribiteur. Waardoor ook het bezorgen en ophalen ook tot de service behoort. Daarbij heeft Coffee Fellows naast het generieke assortiment ook een private label voor onder andere de muffins, bagels en natuurlijk de koffie. Bij Lekkerland is het mogelijk om naast het standaard assortiment je eigen productgroepen toe te voegen. Dit is wat ons betreft een groot pluspunt”. Aldus Chiel.

Coffee Fellows heeft de ambitie om flink te groeien binnen Nederland. “Lekkerland is groot genoeg om mee te groeien, als wij opschalen is dat geen enkel probleem.” Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Coffee Fellows? Neem vrijblijvend contact op.

×