Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Color Glo uitgeroepen tot World Class Franchise

World-Class-Seal-2014-300x200
Color Glo, de wereldwijde franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in interieurschadeherstel, heeft onlangs een prestigieuze Amerikaanse prijs in de wacht gesleept. Joep Boom, de mede-franchisegever van de 29 franchiseregio’s die in Nederland actief zijn, ziet de prijs als een bevestiging voor de kracht van de formule. “Franchisenemers stellen de service en de kwaliteit van Color Glo bijzonder op prijs. ”

De gewonnen prijs betrof de uitkomst van een onderzoek dat werd uitgevoerd door het Franchise Research Institute onder franchisenemers wereldwijd. Color Glo kwam in dit onderzoek uit de bus als een ‘World Class Franchise’. In een verklaring werd onder meer gesteld dat Color Glo uitstekend voldoet aan de verwachtingen van de aangesloten franchisenemers.

Color Glo Nederland zegt de gegeven argumenten goed te herkennen. “Onze formule is top! Zo blijven de opdrachten toenemen vanuit particulieren voor het hertstellen van interieurschades in woningen, auto’s en boten. Daar komt bij dat ook het verzekeraars en leasemaatschappijen steeds vaker kiezen voor een samenwerking met Color Glo.”