[Column] – J. H. van Hout

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Visie fastfood: Horeca specialist Van Hout

1. Wat zijn de laatste ontwikkelingen?
Er vindt een down-grading plaats. Ik denk daarbij aan consumeren tegen de laagst mogelijke prijs. Dit betekent, bijvoorbeeld, dat toprestaurants met “prijsvriendelijke arrangementen” komen. Het fenomeen “het op niveau thuis zelf eten bereiden voor vrienden of kennissen” het hoofd opsteekt. De (á la carte) restaurants klandizie verliezen aan de eetcafés, en er momenteel voorbeelden zijn van (weg)restaurants, die stunten met driegangen menu’s voor rond de € 10,00. Enkele jaren geleden kwamen de klanten met auto’s uit de middenklasse naar de cafetaria, nu komen ook de klanten met de duurdere auto’s.

Klik hier voor het gehele bericht…

dinsdag 1 november 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class