Column Kapitaal Op Maat: bankvrij financieren (adv.)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchise is een fantastische bedrijfsvorm voor ondernemende mensen. Een eigen zaak, met de ondersteuning en naamsbekendheid van een formule. Wie begint als franchisenemer, moet meestal wel eerst investeren. Hoe regel je de financiering? Steeds meer formules en franchisenemers ontdekken de kracht van crowdfunding. Of zoals wij het bij Kapitaal Op Maat noemen: bankvrij financieren.

Franchise en crowdfunding passen erg goed bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan de bedragen waar het om gaat. Startende franchisenemers hebben veelal behoefte aan een financiering van tussen de 25.000 en 250.000 euro. Een bedrag dat ‘de crowd’ prima bijeen kan brengen. Bij de grote banken vallen dergelijke bedragen vaak buiten de boot of zijn de voorwaarden voor zo’n MKB-krediet niet aantrekkelijk.

Ook de snelheid waarmee een ondernemer zijn financiering kan regelen met crowdfunding, past bij het concept van franchise. Op kapitaalopmaat.nl krijgt 90% van de projecten het doelbedrag binnen 15 dagen bij elkaar. Ook op zoek naar kapitaal? Klik dan hier.

Door: P. van de Velde, Kapitaal op Maat, crowdfunding platform.

Tel: 015 760 00 19

 

 

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.