Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

[Column Marja Groen – ‘My own market’]

La Differenza - Marja Groen
Speurend en struinend lopen we in de heerlijke voorjaarszon over de Vintage markt ‘Frock me’ in Chelsea Town Hall, King’s Road in Londen. We laten ons verrassen door het authentieke karakter van deze hippe markt. Een palet van trendy modieuze tweedehands kleding en accessories zoals hoeden, handschoenen, boa’s en juwelen (girl’s best friend) sieren de markt. Designer kleding wordt afgewisseld met handgemaakt en je wordt meegenomen in de tijdsgeest en levenstijl van kleding met stilistische waarde tussen de jaren 20 en 80.

Van Victoriaanse jurken en overhemden, de petticoats uit de jaren vijftig, retro chic uit de jaren 80 tot designer kleding van Chanel en Pucci. Maar niet alleen de kleding maakt het boeiend ook de hippe bezoekers die variëren van de echte vintage fans, kostuumontwerpers voor film en theater, artiesten, kunstenaars, top designers en natuurlijk Marja (tsja, als je dan zelf de regie hebt over een column, dan is het ook eens leuk om in hetzelfde rijtje als topdesigners te staan -:).

Jawel, topdesigners, die eigen creaties combineren met vintage en zo tot een nieuwe unieke, vaak ‘limited edition’, look komen waarmee ze pronken op de catwalks van Milaan en Parijs. Dat maakt het uniek, dat maakt het helemaal top!

Klik hier om verder te lezen…

dinsdag 19 juli 2011.