Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Combinatiewinkel DA-ReadShop geopend in het Groningse Schildwolde

In Schildwolde is onlangs een nieuwe DA-ReadShop vestiging geopend door de familie Spithoff. De ondernemersfamilie is al jaren eigenaar van een PLUS supermarkt. De sterke samenwerking met Read Shop, DA Drogisterij & Parfumerie en interieurbouwers heeft ervoor gezorgd dat de deuren van de nieuwe combinatiewinkel binnen 10 weken openden.

De ondernemersfamilie Spithoff

Het dorp Schildwolde is een klein dorp in Groningen. Het dorp heeft een beperkt aantal inwoners maar een groot verzorgingsgebied. Eind vorig jaar kwam de drogisterij tegenover de supermarkt te koop te staan. De familie zag de overname als kans om het winkelaanbod en daarmee de leefbaarheid van het dorp te behouden. Familie Spithoff nam half december contact op met DA en vervolgens met ReadShop. 3 maart was het zo ver: de opening van de combinatiewinkel DA-ReadShop. Dit was 25 jaar na de overname van de PLUS-supermarkt.

Uitgebreid aanbod

De winkel kent een uitgebreid assortiment. Naast drogisterijartikelen, boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen worden er Spithoff cadeauartikelen, tabak en serviceproducten verkocht. Ook kunnen inwoners uit Schildwolde bij de winkel terecht voor het versturen of afhalen van PostNL bestellingen. Klanten uit de regio zijn blij met de opening van de combinatiewinkel en vinden het een goede aanleiding om Schildwolde vaker te bezoeken.

Inmiddels werken de formules DA en Read Shop al jarenlang samen. De combinatiewinkel is succesvol gebleken en versterkt de leefbaarheid in kleine kernen. Voor deze innovatieve samenwerking ontvingen beide formules samen met Coop in 2015 de NFV Franchise Innovatieprijs.

Ontvang gratis meer informatie over ReadShop

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ReadShop

×