Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Combineer het beste van twee markten als franchisepartner bij Kipperij

14 april 2022

Kipperij is een vers speciaalzaak die haar klanten elke dag verse en kwalitatieve (kip)producten levert. De vraag naar thuisbezorging van maaltijden is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Maud Mol, franchisegever bij Kipperij, zag deze groei als kans om de vers speciaalzaak te combineren met maaltijd bezorging. De vereniging van een vers speciaalzaak met fooddelivery resulteerde in een nóg sterkere vraag naar de producten van Kipperij. Om deze reden zoekt Kipperij ambitieuze franchisepartners voor het openen van vestigingen door heel Nederland.

Het beste van twee markten

Drie jaar geleden opende de eerste vestiging van Kipperij in Breda. Al snel merkte de huidige eigenaar Karl-Jan Willigen dat de winkel een groot succes was. Om deze reden benaderde de formule Wouter van der Valk voor het openen van een tweede vestiging in Tiel. “Dat aanbod zag ik zeker zitten,” begint Wouter. “We zien dat er veel vraag is naar het thuisbezorgen van kwalitatief hoogstaande producten.” De ondernemer constateert dat Kipperij een groot groeipotentieel heeft binnen Nederland. “Kipperij is een jong concept, waardoor er nog veel aangepast kan worden naar de wens van klant,” vertelt Wouter.

Dé franchisepartner bij Kipperij

Kipperij streeft ernaar laagdrempelige winkels te creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Om dit doel te realiseren start de formule de zoektocht naar klantvriendelijke franchisepartners die de ambitie van Kipperij delen: klanten blij maken. Empathisch vermogen is hierin belangrijk, naar zowel de klant als het team. “Je merkt dat het enthousiasme en de betrokkenheid van het team effect heeft op onze klanten.” Daarnaast is het belangrijk dat een franchisepartner ondernemend is en de leiding kan nemen. “Je wordt immers eigenaar van je eigen Kipperij vestiging,” aldus franchisegever Maud.

Begeleiding van A tot Z

Kipperij vindt het belangrijk haar franchisepartners te ondersteunen. “Denk bijvoorbeeld aan het zoeken en verbouwen van een pand. Maar we helpen ook bij de financieringsaanvraag,” legt Maud uit. Daarnaast hanteert Kipperij een begeleidingsperiode van twee weken zodat jij weet hoe je in jouw vestiging moet werken. Ook op marketinggebied staat een franchisepartner er niet alleen voor. Kipperij beschikt over een marketingafdeling, die samen met haar franchisepartners een marketingplan opstelt om van jouw Kipperij vestiging een succes te maken.

Kipperij lanceerde begin deze maand een uitgebreide franchise video. Bekijk deze video hier.

Klinkt de combinatie van een vers speciaalzaak en maaltijd bezorging jou als muziek in de oren? En vind je het nóg belangrijker dat een klant de winkel met een glimlach verlaat? Bundel dan jouw krachten met Kipperij en wie weet ben jij de volgende franchisepartner bij Kipperij.

 

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×