Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Concepts & Companies lanceert private label ‘Colors’

24 september 2015
Op maandag 14 september jl. lanceerde Kor Rink, Commercieel Manager van Concepts & Company, het nieuwe private label ‘Colors’ voor de franchiseformules Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en Voor Verf. Het label bestaat uit een collectie raamdecoratie, stoffen, harde en zachte vloeren, behang, verf en shutters. Het nieuwe label werd gepresenteerd tijdens de ledendag van Concepts & Company.

Colors zal alleen bij de winkelformules van C&C te koop zijn en is daarmee een middel tegen concurrentie en prijsvergelijking op het internet. Uit de stemming tijdens de presentatie bleek dat maar liefst 72,2% van de ondernemers het private label belangrijk vindt voor hun succes en rendement. Bovendien werd bekend gemaakt dat Colors@Home en Profiel Verf & Behang in 2016 een webshop zullen gaan openen waarmee de klant de mogelijkheid krijgt zich online te oriënteren en online aankopen te doen.

Stefan Forsten, marketingcoördinator bij Concepts & Company, geeft aan dat de offline marketing ook wordt aangepakt. “Personalisatie wordt steeds belangrijker om aan de vraag van onze ondernemers te kunnen voldoen. Hiervoor geven wij ze nu de mogelijkheid om zichzelf beter te promoten, door de flyers te personaliseren’’. Bijna 90% van de ondernemers gaf aan van deze mogelijkheid gebruik te gaan maken. Directeur Rob van Prooijen kijkt terug op een geslaagde ledendag. ‘’Ik ben trots op het vertrouwen en enthousiasme van alle partijen. Onder andere met het private label denken wij een belangrijke stap te zetten naar een succesvolle toekomst’’, aldus van Prooijen.