Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coolprint B.V. officieel ‘Erkend Signbedrijf’

10 december 2019
Coolprint is hét fullservice adres voor drukwerk en (online) reclame uitingen. Coolprint is ook hoofdsponsor van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Met een groot netwerk aan klanten zoals New York Pizza, McDonald’s, Subway, ING en Radio Decibel, is Coolprint dé aangewezen partner voor drukwerk en reclame uitingen.

Erkend Signbedrijf

Begin deze week werd het certificaat ‘Erkend Signbedrijf’ uitgereikt aan Coolprint. Algemeen directeur Chokote is erg trots en ziet dit als een belangrijke erkenning. “Mede omdat we specialist in franchise zijn hebben we al een ruime ervaring en expertise in signing opgebouwd. Dat we nu officieel ‘Erkend Signbedrijf’ zijn zie ik ook als een kroon op ons werk.

Coolprint werkt met de nieuwste druktechnieken en onderscheidt zich door haar creatieve oplossingen. “Filosofie van ons bedrijf is dat wij naast de klant staan, dat betekent dat wij dus ook actief meedenken om zo te komen tot de ideale oplossing. Onze focus ligt dus op service en kwaliteit”, aldus Chokote.

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft Coolprint B.V. te Rotterdam van SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, het keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen. Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Coolprint B.V. binnen de branche. Als signbedrijf is Coolprint B.V. een specialist in reclame en decoratie. Gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame en bewegwijzering: het erkende signbedrijf verzorgt het gehele traject van ontwerp tot en met de productie.

Kwaliteitsmerk

Getoetst is of Coolprint B.V. uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.

“Voor Coolprint B.V. betekent aansluiting bij SI’BON deel uitmaken van een organisatie. Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”, zo vertelt de heer Chokote eigenaar van Coolprint B.V. “We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten dat zij bij een SI’BON erkend bedrijf zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En mocht er toch een geschil ontstaan, bemiddelt SI’BON tussen opdrachtgever en bedrijf. De opdrachtgever krijgt dus te allen tijde de service en de zekerheid die zij verwacht”.

Chokote is er van overtuigd dat bedrijven met de SI’BON erkenning de toekomst hebben. SI’BON verstrekt een kwaliteitslabel aan het signbedrijf, waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld het echte signbedrijf te onderscheiden van bedrijven die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen. Het door SI’BON erkende signbedrijf is een professionele partner voor reclame en decoratie.

 

Coolprint B.V. is per 1 december 2019 Erkend Signbedrijf.

 

 

 

 

×