Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Cor van Eijden nieuwe directeur VakantieXperts

VakantieXperts franchise
Cor van Eijden is aangesteld als nieuwe directeur bij franchiseformule VakantieXperts. Van Eijden volgt oprichters Hans Holterman en Diederieke Alferink op. Sinds de fusie met D-reizen is de reisformule actief onder de vlag van het Duitse Raiffeisen Touristik Group (RTG).

Holterman en Alferink verkochten hun aandelen aan RTG. Sindsdien staat de franchiseformule onder leiding van voormalig D-reizen directeur Will van den Hoogen. Zijn positie bij D-reizen werd onlangs ingenomen door voormalig Polare directeur Jan van de Wouw.

Van Eijden stond jarenlang aan het hoofd van Globe, onderdeel van het vorig jaar failliet verklaarde Oad. Na de overname van 81 vestigingen door D-reizen, ging hij bij de keten aan de slag om de overname te begeleiden. Bij VakantieXperts krijgt Van Eijden de taak de nieuwe strategie binnen de eigen organisatie te implementeren en verder uit te bouwen. Dit moet vervolgens leiden tot een herkenbare en heldere positionering van het met bij de consument.

Sinds de fusie is een organisatie ontstaan met meer dan vijfhonderd vestigingen, goed voor ongeveer de helft van de Nederlandse reisbranche.