Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

‘Corona & Wet Franchise’ thema van Het Nationale Franchise Congres

Bijna alles is dit jaar anders. Dat geldt ook voor de franchisewereld. Ook de franchisewereld staat op zijn kop. Corona en de Wet Franchise doet de franchisewereld op haar grondvesten schudden. Op 1 oktober nemen we u mee in de 19e editie van Het Nationale Franchise Congres, dit jaar online, met als thema: ‘corona & Wet Franchise’.
Kopstukken uit de franchisewereld

Het congres is anders dan anders, digitaal in plaats van fysiek. Absolute kopstukken uit de franchisewereld gaan in een webinar onder leiding van BNR-presentatrice Marijke Roskam met elkaar in gesprek over deze twee belangrijke onderwerpen. Komende editie zijn Philippe Vorst (oprichter New York Pizza), Dimitri Yocarini (CEO Olympia) en Christel Teeuwen (formule directeur Primera) te gast. Elk vertellen zij hoe zij met de komst van corona zijn omgegaan en wat de uiteindelijke impact voor hun was. Ook wordt uitgebreid ingegaan op de komst van de Wet Franchise.

Daarnaast zijn er o.a. franchisegevers van bekende formules gespreksleider in verscheidene workshops, waaraan u ook kunt deelnemen. Franchisegevers zullen dieper ingaan op relevante thema’s binnen franchise, waarbij u ook in de gelegenheid wordt gesteld om gedurende de workshops vragen te stellen. Deelname aan Het Nationale Franchise Congres 2020 is geheel kosteloos.

Het Nationale Franchise Congres

Op Het Nationale Franchise Congres zijn jaarlijks meer dan 120 franchisegevers uit alle hoeken van de sector aanwezig. Voor franchisegevers een uitgelezen kans om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het is een interactief evenement, waarvoor u zich geheel gratis kunt inschrijven.

Het Nationale Franchise Congres is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Ieder jaar worden de huidige uitdagingen en lopende zaken in franchise besproken en worden er workshops gegeven door bekende franchisegevers.

Wat doet u met Corona en Wet Franchise?

Bent u werkzaam bij een franchiseformule en wilt u ook online Het Nationale Franchise Congres bijwonen?

[box]Schrijf u dan hier gratis in.[/box]
×