Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coronamaatregelen Albert Heijn

Albert Heijn heeft naast de al bekende maatregelen die alle Nederlanders moeten volgen, nog additionele maatregelen bij haar filialen doorgevoerd. Zo hebben ze een ouderuurtje ingevoerd en worden bij verschillende filialen hesjes uitgedeeld aan medewerkers met het beroep afstand te nemen.

Albert Heijn introduceert per 23 maart 2020 het ‘’ouderuurtje’’ in al haar filialen. Op werkdagen tussen 07:00 en 08:00 worden alleen 70+ers toegelaten in de winkels. ‘’Op deze manier kan iedereen prettig en veilig boodschappen blijven doen.’’ Aldus een woordvoerder van de Albert Heijn.

Hesjes

Ook deelt de Albert Heijn de komende dagen aan haar personeel hesjes uit met daarop de oproep om voldoende afstand te houden. Op de hesjes staat de tekst ‘’We doen het samen. Hou voldoende afstand’’ geschreven. Naast de hesjes heeft de Albert Heijn ook informatieborden bij de ingang, plexiglas schermen bij de kassa’s en wordt er dringend verzocht met pin te betalen.

Enorme drukte supermarkten

Zoals bekend gaan veel Nederlanders ondanks dat de regering aangeeft dat dit niet nodig is hamsteren in de supermarkten. Ondertussen heeft de regering toestemming gegeven aan gemeenten om supermarkten noodvergunningen af te geven zodat ook ’s nachts de winkel bevoorraad kan worden. Eerder openden groothandels als Makro en Sligro ook hun deuren voor consumenten om zo de extreme drukte bij de supermarkten wat te verkleinen.

×