Creatief met franchiseadvies

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Adviesbureau Van der Schoot

Onder het mom van “ieder zijn specialisme” zijn Claire Concept en Adviesbureau Van der Schoot B.V. onlangs een samenwerking aangegaan. Samen gaan de twee bureaus een franchiseformule op het gebied van taartdecoratie verder uit werken. De teams vormen een waardevolle combinatie om de formule sterk in de markt te zetten.

Adviesbureau Van der Schoot werkt momenteel aan de invulling van de franchiseformule. Van samenwerkingsovereenkomst tot formule handboek. Van businessplan tot begroting. En natuurlijk alles wat er nog meer komt kijken bij een franchiseformule.

Claire Concept verzorgt hierbij de huisstijlontwikkeling en commerciële doorvertaling hiervan. Mede door haar inbreng is een goede basis gelegd voor de uitrol van eigentijdse winkels op het gebied van taartdecoratie. Een markt die in ontwikkeling is maar nog steeds traditioneel oogt. Verwacht wordt dat in het najaar 2010 de eerste winkel open gaat.

Lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 11 mei 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise