Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Creatief Moldavisch koffieconcept komt naar Nederland

Het van oorsprong Moldavisch koffieconcept Tucano Coffee komt naar Nederland. Komende maand zal de eerste ‘creatieve koffieruimte’ geopend worden in Groningen, de woonplaats van het Moldavische ondernemersechtpaar dat de franchiserechten verworven heeft.

De eerste vestiging werd al in 2011 geopend in Moldavië. Na drie jaar, in maart 2014, werd er een vestiging geopend in Roemenië en slechts een maand later ook in de Verenigde Arabische Emiraten. Inmiddels bestaat het dynamische internationale netwerk uit zestien vestigingen verdeeld over Nederland, Duitsland en de eerder genoemde landen. Eind 2020 hoopt Tucano Coffee 300 vestigingen geopend te hebben.

Tucano Coffee mix van elementen

Tucano Coffee omschrijft zich als een koffieconcept met creatieve koffieruimtes bestaande uit een mix van culturen, namelijk van inheemse indianen uit Latijns-Amerika en de cultuur van Californische koffiespecialiteiten. Er wordt getracht op locatie ‘de beste sfeer ter wereld’ te creëren middels het ontwerp, het licht, de evenementen, smaken en het Tucano-team.

×