Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Crowdfundingsactie voor eerste Nederlandse Shop For Geek

Ondernemer Erik Janson opent binnenkort in Middelburg de eerste Nederlandse vestiging van Shop For Geek. Voor de realisatie van deze winkel heeft Erik een financieringsbehoefte van €55.000, waarvan hij zelf reeds €15.000 voor zijn rekening neemt. Via de crowd van Capital Circle wil hij graag de resterende €40.000 financieren. Vanaf maandag 27 mei a.s. om 14.00 uur staat het project klaar op Capital Circle: Shop For Geek Middelburg.
Shop For Geek

Bent u of kent u een ‘geek’ of, zoals ze bij Shop For Geek zeggen, een ‘geekette’? Iemand die helemaal verslingerd is aan een bepaalde film, serie, strip of action-hero, zoals Marvel, Game of Thrones, Superman of Harry Potter? Shop For Geek voorziet in de behoefte van deze geeks om hier uiting aan te geven middels merchandise. Rugzakken, poppetjes, t-shirts, spellen, mokken, lampen… u kunt het zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar in het favoriete thema.

Shop For Geek is een van origine Belgische franchiseformule die sinds 2016 actief is met momenteel 17 winkels in België en 9 in Frankrijk.

Klik hier voor meer informatie over de crowdfundingsactie voor Shop For Geek.

×