Culidelight zoekt franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Culidelight is een nieuw en innovatief webshop- en winkelconcept dat 1-, 2- en 4- persoonsmaaltijden verkoopt van restaurantkwaliteit. Door de vergrijzing, het bewust gezonder willen eten, de individualisering, het tegen gaan van voedselverspilling en de participatiestaat is er een overduidelijke behoefte aan een nieuwe vorm van duurzaam eten en aan een alternatief van het huidige voedselaanbod. Culidelight: Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud.

Culidelight introduceert als eerste in Nederland een retailconcept waarbij 1, 2 en 4 persoonsdiepvriesmaaltijden en componenten worden verkocht. Deze kenmerken zich door een authentieke, trendy en gezonde uitstraling voor jong en oud. De winkels zijn een one-stop-shop formule waar borrelgarnituur, diepvriesvoorgerechten, diepvrieshoofdgerechten, diepvriesnagerechten en wijnen kunnen worden gekocht. De klant heeft met Culidelight een ruime keuze uit diverse maaltijden (95) van verschillende landen, streken en verschillende culturen waarbij ook steeds het assortiment gewisseld zal worden. Tweeverdieners met kinderen, drukke eenoudergezinnen, actieve 50 en 65 plussers die willen genieten van ieder moment van de dag en niet iedere keer willen inkopen, voorbereiden en koken hebben met Culidelight een eerlijk en heerlijk alternatief vanaf nu in de diepvries liggen. Binnen 7 minuten uit de magnetron of binnen 45 minuten uit de oven heeft men restaurantkwaliteit gerechten binnen een handomdraai op tafel staan, voor het gezin, de familie of gezellig met vrienden.

Culidelight wil samen met de franchisenemers verdere invulling geven aan het concept op basis van creativiteit, duurzaam ondernemerschap en praktijk ervaring. De franchiseformule richt zich vooral op B1 locaties en is op zoek naar franchisenemers voor onder andere de dorpen/steden als Amsterdam, Bilthoven/De Bilt, Bloemendaal/Overveen, Den Haag, Oegstgeest, Rotterdam/Kralingen, Rozendaal/Velp, Vught, Wassenaar en Zeist om de groei van de franchiseorganisatie te realiseren.

Interesse in de formule en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise