Culina Flamma breidt uit in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Culina Flamma is voortgekomen uit het idee om een eigen stenen pizzaoven in de tuin te hebben, die verplaatsbaar en minder tijdrovend is. De franchise formule heeft zelf de oven ontwikkeld en hier rust een patent op. Het basismodel van de Culina Flamma bestaat uit een pizzaoven, bakplaat en tuinhaard. Tijdens het wachten op de pizza kan men steengrillen. Het model is uit te breiden met een bakplaat en een rookgenerator, waardoor zowel koud als warm gerookt kan worden.

De oven wordt gestookt op hout en heeft geen elektriciteit of gas nodig. Hierdoor is het ideaal om aanwezig te zijn op bedrijfsuitjes, festivals, markten en andere bijeenkomsten. Ook organiseert de formule kinderfeestjes en workshops pizza bakken.

De franchisenemer is voornamelijk veel onderweg met zijn oven. In het begin zal de ondernemer veel zelf moeten bakken, maar naarmate er meerdere ovens binnen het gebied in gebruik worden genomen, zal de ondernemer een meer sturende functie vervullen. Belangrijk onderdeel hierin is de actieve houding ten opzichte van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website