Cuplé Schoenen opent tweede franchise in Maastricht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

cuplebanner

De Spaanse schoenenwinkelketen Cuplé is neergestreken in modestad Maastricht met haar tweede franchise winkel in Nederland. Na Rotterdam (eigen winkel) en Venlo kan nu ook het Maastrichtse modebewuste publiek terecht bij Cuplé. Ria Bodenstedt, de initiatief- en franchisenemer, opende op 18 september, haar nieuwe winkel in de Maastrichter Smedenstraat in het centrum van de stad.

Cuplé verkoopt naast dames –en heren schoenen ook bijpassende tassen, riemen, accessoires én dameskleding. Fashion, stijl, elegantie, sensualiteit en kwaliteit. Cuplé ontwerpt trendy producten voor de moderne, modieuze en kosmopolitische vrouw.
Cuplé is herkenbaar aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid. Tegelijkertijd staan ze ook symbool voor het Spaanse product en de Spaanse passie.

De schoenen van Cuplé worden in Spanje ontworpen en geproduceerd en zijn van leer en suède gemaakt. Oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor opende in 1987 haar eerste schoenenwinkel in Elche, Allicante. Tegenwoordig staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. In 1998 startte Cuplé met franchisewinkels en inmiddels zijn er meer dan honderd verkooppunten in Spanje. Sinds kort zijn er ook winkels in Zwitserland, Hongarije, Mexico, Oostenrijk en Qatar.

Cuplé is nog steeds op zoek naar ondernemers die een eigen franchisevestiging willen starten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pieter Baeten, 06-41585290.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.