Curves opent nieuwe club in Veghel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vandaag opent fitnessformule Curves haar 51e club aan de Molenstraat in Veghel. De franchiseformule ziet de nieuwe opening als een bekroning van de algemene formule en van het franchiseconcept. De club wordt gerund door franchisenemer Vanessa Wolvers die zelf al jarenlang lid was bij Curves.

De opening van een eigen Curves club ziet Wolvers als het verwezenlijken van haar droom om vrouwen gezonder en gelukkiger te maken. “Wat Curves voor mij betekent en betekend heeft, die passie, onvoorwaardelijke steun en motivatie, zou ik graag willen overbrengen naar andere vrouwen die dat kunnen gebruiken. Ik ben met Curves Franchise gaan praten, heb mijn baan opgezegd en ben in de regio op zoek gegaan naar een geschikte locatie.” aldus Wolvers.

Het concept van Curves is speciaal gericht op vrouwen en focust op sport, voeding en gedragsverandering. Daarnaast zijn er in de fitnessclub geen spiegels, mannen en make-up. Door de vrouwvriendelijke benadering voelen vrouwen zich op hun plek en zijn ze sterk gemotiveerd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.