Curves verwelkomt franchiseneemster Velp: Fabiola de Bie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Curves verwelkomt haar nieuwste lid: Fabiola de Bie. De franchiseneemster heeft onlangs de vestiging in Velp overgenomen. De Bie is zelf ook een sportliefhebster en kwam in aanraking met de formule door middel van een andere Curves franchisenemer. De vestiging in Velp wordt op 12 juni feestelijk heropent.

Na het contact met een andere Curves ondernemer dacht de Bie meteen: “Dit wil ik ook! Als echte sportliefhebster met ondernemersbloed kwam ik er al snel achter dat Curves een goede match is. Ik weet dat ik een echte ondernemer ben, maar toch is het fijn dat ik kan meeliften op de succesvolle Curves formule. Zaken als de inkoop en marketing zijn centraal geregeld. Naast dat dit is een financieel voordeel is, hoef ik het ook niet allemaal meer te bedenken. Ik kan mij dus echt bezig houden met ondernemen.”

De Bie is enigszins gespannen voor de openingsdag en vindt het ondernemerschap wel spannend. “Maar ik kijk er enorm naar uit om te starten. De spanning en hectiek zal de eerste weken nog wel even blijven hoor. Maar ik wil vanaf 12 juni knallen en de club tot een groot succes maken waar het enthousiasme van af springt bij leden en het team.”

Ten slotte heeft de franchiseneemster voor de toekomst een helder doel voor ogen.  “Ik wil een volle club waar onze sportdames met veel plezier 3 x per week 30 minuten komen sporten. Ik wil Curves Velp weer op de kaart zetten met een positief team.” De franchiseneemster droomt zelfs stiekem al van een tweede en derde club. “Maar nu ligt alle focus op Velp en richt ik met mijn team eerst alle aandacht op de oude en nieuwe leden in Velp”, aldus de Bie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website