The Read Shop en D.I.O. openen shop–in-shop

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Read Shop en Supercoop Nijverdal

Franchiseformule The Read Shop en D.I.O. hebben een shop-in-shop geopend in een filiaal van Coop in Nijverdal. Het is voor het eerst dat de supermarktketen in deze vorm ruimte biedt aan andere retailers. “Met de shop-in-shop bieden we klanten een nog breder assortiment én vergroten we onze vloerproductiviteit”, aldus supermarktmanager Henri Kamp van de lokale Supercoop.

De proef met de shop-in-shop ging na een verbouwing van de supermarkt in Overijssel eind mei van start. “Tot dusver loopt de pilot goed”, stelt Kamp. De supermarkt krijgt volgens hem door de toevoeging van een shop-in-shop ‘een logischer winkelbeeld’.

Klanten reageren volgens de supermarktmanager positief en weten de shop-in-shops goed te vinden. Na de evaluatie van de proef bekijkt Coop of het concept ook naar andere vestigingen wordt uitgerold.

De combinatie van D.I.O. en The Read Shop bestaat al een jaar in een gezamenlijke winkel in Nistelrode. De boekhandel en drogisterij willen in de toekomst meerdere gecombineerde winkels openen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise