D.I.O. opent twee nieuwe winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

D.I.O. Drogisterijen
D.I.O. opent twee nieuwe winkels in Amsterdam en Dordrecht
Alleen al in de eerste maanden van 2010 is er een tiental nieuwe D.I.O. winkels geopend en/of heropend. En daar blijft het niet bij. Aan het begin van het tweede kwartaal van dit jaar, op 1 april jl., zijn er weer maar liefst twee winkels toegevoegd aan de D.I.O. formule: D.I.O. Sterrenburg te Dordrecht en D.I.O. IJburg te Amsterdam.

D.I.O. drogisterij Sterrenburg is een voormalig UED-lid. Eigenaar Paul Schless heeft 2 winkels; een parfumerie en een drogisterij. Voor zijn drogisterij, waar het speerpunt gezondheid is, heeft hij nu gekozen voor de D.I.O. formule. D.I.O. drogisterij IJburg is een nieuwe vestiging van het bekende D.I.O.-lid Harry Piet, die al drie D.I.O. winkels heeft in Purmerend en Haarlem. Zijn vierde D.I.O. winkel heeft hij geopend op het jonge eiland te Amsterdam, waar hij de strijd aangaat met Etos en Albert Heijn.

Alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. Een groot voordeel hiervan is de grote vrijheid voor de ondernemer. Door dit naar eigen inzicht ondernemen kunnen de D.I.O. drogisterijen veel beter lokale activiteiten ontplooien en hun assortiment aanpassen aan de doelgroep. D.I.O. ondersteunt starters met een compleet pakket aan financiële borgstellingen, begeleiding, opleiding en hulp bij inrichtingen. Daarnaast is D.I.O. de formule bij uitstek voor jonge, beginnende ondernemers door de relatief lage formulekosten.

Op dit moment telt D.I.O. bijna 170 winkels verspreid over het hele land. D.I.O. heeft de ambitie uitgesproken om in 2012 de 250ste winkel te openen. De opening van de twee winkels in Amsterdam en Dordrecht lopen dus geheel volgens deze ambitieplannen.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 13 april 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise