DA Drogisterij opent vestiging in AMC

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op donderdag 10 september 2015 is de nieuwe DA Drogisterij AMC geopend in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Deze nieuwe drogisterij is voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept waarin de drie onderdelen Fris, Gezond en Mooi worden toegepast.

 Henrien Dubbeld is de onderneemster van de winkel in het AMC. Beleving en service staan centraal in de nieuwe winkel. De klant kan hier de drie verschillende werelden beleven. “Door onze deskundigheid kunnen we goed inspelen op deze beleving”, aldus Henrien. “Het bieden van goede service vinden wij belangrijk. Met het nieuwe winkelconcept Fris, Gezond, Mooi kunnen we dit heel goed vorm geven. We kunnen de klant laten zien, proeven en ervaren, en daarmee maken we het verschil.”

Alles voor de persoonlijke verzorging kan men vinden binnen het onderdeel Fris. Het onderdeel Gezond biedt producten aan die de klant helpen fit te worden en te blijven. Voorbeelden van merken binnen dit onderdeel zijn Vitaminstore, Orthica en Bountiful. In het onderdeel Mooi kunnen klanten de beste merken vinden voor cosmetica, verzorging en geuren. DA AMC wil hiermee de klant verwennen en verleiden met merken als Pupa, Essie en Collistar. Ze beschikken ook over een groot aanbod aan natuurlijke producten zoals Louis Widmer en Zarqa.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.