DA neemt Mooi Parfumerie over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

mooi parfumerie
DA Holding heeft Mooi Parfumerie overgenomen. Daarnaast gaat DA een samenwerking aan met Vitaminstore. Dat maakt de drogisterijketen vandaag bekend.

Mooi Parfumerie heeft op dit moment 48 winkels die met hetzelfde concept zullen doorgaan. De overname past de strategie van DA waarin lokaal ondernemerschap, persoonlijk advies en aandacht voor de klant centraal staan, aldus het winkelbedrijf. “Door de overname ontstaat een bundeling van krachten waarmee we in staat zijn drie werelden neer te zetten waarin klant- en shopgedrag centraal staan: fris, gezond en mooi”, zegt CEO Linda Keijzer.

De thema’s moeten vanaf 1 juli zichtbaar zijn in de winkels van DA. Het thema fris staat voor het drogisterijassortiment met producten voor persoonlijke verzorging. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie en wordt in samenwerking met Mooi Parfumerie ingevuld.

Het thema gezond staat voor producten voor zelfzorg, voedingsmiddelen en -supplementen. Hiervoor gaat DA een samenwerking aan met Vitaminstore, die over 23 winkels in Nederland beschikt. De details voor deze samenwerking moeten nog worden ingevuld, maar zal vooral op het gebied van het assortiment liggen, aldus DA. DA en Mooi Parfumerie gingen in 2012 al een samenwerking aan waarbij ze een nieuw winkelconcept lanceerden. De ketens beschikken sindsdien over tien DA + Mooi-winkels.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise