DA opent drie nieuwe winkels in één maand

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA drogisterij & parfumerie

Onlangs opende de derde nieuwe DA winkel in één maand. Al negen nieuwe DA winkels hebben in 2010 hun deuren geopend. Een groei die DA binnen enkele jaren op het aantal van 475 winkels moet brengen.
 
Etten-Leur
Donderdag 24 juni opende de zevende nieuwe DA winkel van 2010 in Etten-Leur. De winkel is volledig nieuw ingericht en heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 180 meter.
Dit is de derde DA winkel voor ondernemer Rompa, die ook eigenaar is van DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Rompa in Tilburg en DA Drogisterij & Parfumerie Rompa in Hoeven.

Tuitjenhorn
Een week na de opening in Etten-Leur opende de familie Leguit een nieuwe DA winkel. Na hun winkels in Schagen en Callantsoog hebben ze nu ook een DA Drogisterij & Parfumerie in Tuitjenhorn. Deze winkel was een neutrale drogist, in het bezit van een apotheker. Nu is het een DA Drogisterij met Top 1 Toys onder één dak. Lokaal ondernemerschap zorgt ervoor dat dit mogelijk is bij DA.

Kruiningen
Als negende dit jaar en derde van deze maand is DA Drogisterij & Parfumerie Van der Jagt in Kruiningen geopend. 14 juli werd de winkel feestelijk geopend door de burgemeester van Kruiningen. De winkel kende als Gezondheidswinkel een beperkt oppervlakte, maar is nu fors vergroot tot een verkoopoppervlakte van 165 meter.  Ook hier is voldoende ruimte voor een assortiment gericht op de lokale situatie. Dit resulteerde in de verkoop van babykleding binnen een DA winkel.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 3 augustus 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise