Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA versterkt management met Wouter Nooij en Frits Voorhout

DeNooijVoorhout
DA Drogisterij en Parfumerie
Retailgroep maakt bekend dat, per 1 januari aanstaande, Wouter Nooij (links op foto) en Frits Voorhout zijn benoemd tot respectievelijk Commercieel Directeur en Directeur Winkeloperatie ad interim bij DA.

Wouter Nooij (38)  is momenteel Manager Formule en Categorymanagement bij ANWB. In deze functie is hij o.a. verantwoordelijk voor de herpositionering van ANWB Retail en de merkstrategie.  CEO van DA, Linda Keijzer, is zelf ook afkomstig van ANWB Retail en sinds 1 oktober actief bij DA. Keijzer is tevreden met de aanstelling van De Nooij: “Gezien Wouter Nooij’s achtergrond, zijn verbindende persoonlijkheid en ambitie is DA van mening dat hij een waardevolle aanvulling zal zijn op het Commerciële en Managementteam.”

Naast de komst van Wouter Nooij wordt het Management Team van DA verder versterkt door de komst van Frits Voorhout. Frits Voorhout (53) zal ad interim de functie van vertrekkend Directeur Winkeloperatie Hans Wagner gaan vervullen. Wagner verlaat na 2 jaar de DA-organisatie om terug te keren in de Food Retail. Frits Voorhout heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de retail, begrijpt de dynamiek van de branche en brengt ruime en relevante ervaring op directieniveau mee. Frits heeft laatstelijk gewerkt als Directeur Operations bij de Praxis groep.

“We hebben er alle vertrouwen in dat we, met deze beide professionals aan boord, de komende tijd de juiste stappen kunnen nemen in de koers die we hebben ingezet”, aldus Linda Keijzer.