Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA werkt hard aan nieuwe koers

Deze week zijn er 15 voormalige D.I.O.- winkels heropend als DA vestiging. Er zullen dit jaar nog 4 winkel openingen plaatsvinden en in januari van 2019 staan ook weer openingen gepland. DA heeft al 20 van de 200 vestigingen van D.I.O. omgebouwd. Daar zullen nu een aantal winkels van over heel Nederland bij komen. Het gaat vooral om drogisterijen in kleinere plaatsen als Beneden-Leeuwen, Munstergeleen en Veendam maar ook plaatsen als Tilburg en Heerlen.

Veel ondernemers lieten hun steun blijken aan de nieuwe richting die DA in slaat, maar veel van hun waren volgens de drogisterijketen terughoudend in de uitvoering van de koers. Moederbedrijf NDS zet nu de eerste stappen richting de vernieuwde DA-formule. In juli 2018 werd de nieuwe webshop gelanceerd en werden de eerste exclusieve huismerken geïntroduceerd. Deze maand houdt de drogisterijformule een ondernemersbijeenkomsten en neemt hun mee in de plannen voor het aankomende jaar. Hierin moet de richting die DA wilt op gaan duidelijker worden voor de ondernemers.

DA verwacht dat door de naamsbekendheid en meerdere plekken waar de formule zich gevestigd heeft, het aantrekkelijker word voor de klant om de drogisterijketen te bezoeken.

×