DA ziet toekomst met vertrouwen tegemoet

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA drogisterijparfumerie
DA heeft weer vertrouwen in de toekomst. Dat zeggen algemeen directeur Bert Bargboer en directeur winkeloperatie Gert Blaauw. Daarvoor moest wel flink geïnvesteerd worden. Zo is er voor miljoenen geïnvesteerd in het logistieke proces en zijn alle distributieactiviteiten ondergebracht in het distributiecentrum in Zwolle.

Het distributiecentrum in Den Bosch is daarom vervroegd gesloten. Om DA weer toekomst te geven is onder meer gesproken met de DA-ondernemers. De veranderingen zijn mede tot stand gebracht naar aanleiding van gesprekken met ondernemers en leveranciers.

Volgens Blaauw werd het vertrouwen bij de ondernemers vooral zichtbaar en voelbaar in het voorjaar van 2008. Toen werd de herpositionering bekend gemaakt. Inmiddels blijkt dat herpositionering een succes is. Door een andere look en feel met andere kleuren en verlichting worden klanten vaker verleid en blijven ze langer in de winkel. Dit leidt tot hogere bonaanslagen.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 13 april 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.