‘Dagwinkel goes America’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Nadat supermarktketen Spar in het dorp America haar deuren had gesloten, heeft het ruim 2.000 inwoners tellende dorp uit Limburg een half jaar zonder buurtsupermarkt gezeten. Dit gaf Dagwinkel dé kans om haar deuren te openen in het Limburgse dorp.

Franchisenemer Jac Philipsen heeft in samenwerking met de plaatselijke bakker J. Ummenthun en Van Tol Retail het initiatief genomen om een Dagwinkel te realiseren in het oude pand van de Spar. De plaatselijke bakker heeft een verkooppunt in de vestiging en ook is het voorzien van een compleet uitgerold concept van Meesterhand (zuivel).

Dagwinkel is voorzien van vers gesneden kaas, vleeswaren en gebrande noten. Hiermee neemt de franchiseformule haar nieuwe positie in tussen de supermarkten en speciaalzaken.

Dagwinkel opent haar deuren onder het motto ‘Dagwinkel goes America’. Naast de bewoners van America, zijn ook een aantal oud medewerkers blij met de komst van de supermarktformule. Hierdoor krijgen zij de mogelijkheid om hun oude baan weer terug te krijgen. Het is volgens franchisenemer Philipsen een positieve manier om maatschappelijk en sociaal verantwoord te ondernemen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise